Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
06 Eylül 2022

Hastanemiz tarafından 10.10.2022-09.11.2022 tarihleri arasında "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’’ düzenlenecek olup, başvurular 29.08.2022-12.09.2022 tarihleri arasındadır.

Bu sertifikalı eğitim programına; ameliyathanede en az 2 (iki) yıl çalışan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru için gerekli evraklar;

• Başvuru Formu

https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yapılarak ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip  çıktısı alınarak, Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne onaylatılmalıdır.

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi (ön ve arka yüzlü, hastane başhekimliğinde aslı gibidir kaşesi yaptırılmalı)
  • Diploma Fotokopisi (ön ve arka yüzlü, hastane başhekimliğinde aslı gibidir kaşesi yaptırılmalı)
  • Ameliyathanede en az 2 yıl çalıştığına dair belge
  • Kuruma Dilekçe için tıklayınız

Başvuru belgelerinin taratılarak program sorumlusuna e-mail olarak gönderilmesi (mailin ulaşıp ulaşmadığı teyit edilerek) gerekmektedir.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir. Program ücretleri için tıklayınız.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Program Sorumlusu: Hanife KOPAR