3. Canlı Cerrahi Günleri’nde Hastanemiz Göz Hastalıkları Kliniği’nden Prof Dr Dilek Güven Tarafından Başarılı Bir Ameliyat Gerçekleştirildi

Türk Oftalmoloji Derneği’nin organize ettiği, göz ameliyatlarının Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Ameliyathanesi’nde yapıldığı, yüzlerce uzman ve asistan doktorun toplantı salonundan ameliyatları canlı olarak izlediği, ameliyat sırasında ve sonrasında uygulanan cerrahi işlemler, teknikler ve kullanılan malzemeler hakkında bilgi verildiği, izleyicilerden gelen soruların cevaplandırıldığı, 20-22 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Canlı Cerrahi Günleri’ne, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Göz Hastalıkları Kliniği’nden Prof. Dr. Dilek Güven katılmış, makula deliği tanısı olan hastaya katarakt cerrahisi ile birlikte vitreoretinal cerrahiyi başarılı bir şekilde uygulamıştır. Uyguladığı ameliyatı canlı olarak izleyici salonuna aktarılan Prof. Dr. Dilek Güven, konu ile ilgili bilgi ve tecrübesini izleyicilere aktarmış, yöneltilen soruları cevaplamıştır.

Canlı Cerrahi eğitim faaliyetleri, hem uzman hem de asistan doktorların, konularında deneyimli cerrahların vakayı uygularken kullandıkları teknikleri görmek, nedenlerini öğrenmek ve ameliyat sonrasında da sorularını yönelterek cerrahlardan bilgi alabildikleri oldukça değerli ve ciddi bir organizasyon gerektiren önemli bir eğitim platformudur.

• 3_Canlı_Cerrahi_Günleri’nde_Hastanemiz_Göz_Hastalıkları_Kliniği’nden_Prof_Dr_Dilek_Güven_Tarafından_Başarılı_Bir_Ameliyat_Gerçekleştirildi_1.png
  • 3_Canlı_Cerrahi_Günleri’nde_Hastanemiz_Göz_Hastalıkları_Kliniği’nden_Prof_Dr_Dilek_Güven_Tarafından_Başarılı_Bir_Ameliyat_Gerçekleştirildi_2.png
  • 3_Canlı_Cerrahi_Günleri’nde_Hastanemiz_Göz_Hastalıkları_Kliniği’nden_Prof_Dr_Dilek_Güven_Tarafından_Başarılı_Bir_Ameliyat_Gerçekleştirildi_3.png
  • 3_Canlı_Cerrahi_Günleri’nde_Hastanemiz_Göz_Hastalıkları_Kliniği’nden_Prof_Dr_Dilek_Güven_Tarafından_Başarılı_Bir_Ameliyat_Gerçekleştirildi_4.png