İstanbul

Gülser ŞERBETÇİ.JPG

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Gülser ŞERBETÇİ

1973 Balıkesir doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. 1992 yılında Bursa Sağlık Meslek Lisesi’nden ebe olarak mezun oldu. 1992 yılında ilk görev yeri Van ili Muradiye ilçesinde kısa bir süre çalıştı. 1993-1995 yılları arasında Kayseri Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde ebe olarak görev yaptı. Aynı tarihlerde Erciyes Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ebelik bölümünü tamamladı. 1995-1997 yılları arasında Erdek Sağlık Ocağı ve Hamamlı Köyünde çalıştı.

1999 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Ebelik bölümünden mezun oldu. 1997 yılından itibaren Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Süpervisör, Kadın Doğum Ameliyathane Sorumlusu olarak devam etti. Aynı hastanede 2002-2012 yılları arasında Başhemşire Yardımcılığı ve Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü olarak görev yaptı. 2011 yılında Fatih Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2013-2017 yıllarında İstanbul İli Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Eğitim AR-GE Birim Sorumlusu ve Uzmanı olarak çalıştı. Bakanlığımızın farklı projelerinde yer aldı. 2018 yılında Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim AR-GE Birimi, 2018 yılı Mayıs ayından itibaren ise Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kuruluş çalışmalarını devam ettirmektedir.

Bir çok eğitim ve proje faaliyetlerinde yer almış olup sertifika, seminer, sempozyum ve kongrelerde konuşmacı-oturum başkanlığı-düzenleme kurullarında görev almıştır. Ayrıca JAREN (Hemşirelik Dergisi-Gaziosmanpaşa Taksim EAH) 'de yayın kurulunda görev yapmaktadır. Bilimsel yayınları bulunmakta olup çalışmaları sürmektedir.

Halen Medipol Üniversitesi Ebelik Yüksek Lisans programında tez aşamasındadır. 2018 yılı Haziran ayında Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 2 çocuk annesidir.