Hastanemiz Sarıyer Hamidiye Etfal Ek Hizmet Binasında 26 Aralık 2018 Çarşamba Günü Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır

Hastanemiz Sarıyer Hamidiye Etfal Ek Hizmet Binasında 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı yapılmıştır.

Başhekimimiz Prof. Dr. Hacı Mustafa Özdemir ve Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Mesut Sönmez tarafından Sarıyer yerleşkemizin kuruluş süreci ile başlayıp devam eden aktif çalışmalar ile ilgili çalışanlarımıza bilgi aktarıldı. Çalışanların soru, görüş ve önerileri alındı.

Programda Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından 15 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen TUEK (Tıpta Uzmanlık Eğitiminde Kalite) 2018 Çalıştayı Hipotez Yarışmasında, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile Çocuk Hastalıkları Kliniği Tıpta Uzmanlık Eğitimi Öğrencilerine, kendi dallarında aldıkları derecelerden dolayı Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

• Yıl_sonu_değerlendirme_toplantısı_1.JPG
  • Yıl_sonu_değerlendirme_toplantısı_2.JPG