Tvnet Sağlık Raporu Programına Konuk Olduk

Sağlığın gündeminin ele alındığı TVNET’te yayınlanan “Sağlık Raporu” programına bu hafta Başhekimimiz Prof.Dr. Mustafa Özdemir ve hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği eğitim sorumlusu Prof.Dr. Figen Yılmaz konuk oldular.

Ayşenur Asuman Uğur’un sunuculuğunu yaptığı Sağlık Raporu programının ilk bölümünde Başhekimimiz Prof.Dr. Mustafa Özdemir "Değişen hasta ve Sağlık yönetimi anlayışları neler? Şişli’de ne gibi sağlık yatırımları yapılıyor?" sorularını yanıtladı.

Programın ikinci bölümünde hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof.Dr. Figen Yılmaz “Yaz aylarında deniz ve havuzlarda karşılaşılabilecek travma ve felç risklerine karşı nasıl tedbir alınmalıdır? Kemik erimesi riskini düşürmek için yaz ayları nasıl fırsata dönüştürülebilir?” konularında bilgiler aktardı.

Programı izlemek için tıklayın