İstanbul
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Beyoğlu İlçesi Öğretmenlerine Organ Bağışı Semineri Verildi

Hastanemiz Organ ve Doku Nakil Koordinatörü Hanife Yavuz tarafından, 2018-2019 öğretim yılı başlamadan önce İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beyoğlu ilçesi okullarında çalışan Fen Bilgisi, Biyoloji, Fizik ve Kimya branşlarında görev yapan öğretmenlerimize “organ bağışı ve organ nakli” konulu seminer verilmiştir.

Organ bağışı konusunda doğru bilgilendirme yapmanın organ bağışlarını arttırdığını görüyoruz. Bu anlamda ilk önce öğretmenlerimizin konu hakkında doğru bilgiye ulaşması önemlidir. Onlar da eğitim yılı içerisinde öğrencilerine bu bilgileri aktardıkları takdirde, bunun organ bağışı konusunda olumlu düşüncelerin artmasında katkısı olacaktır.

Yeni eğitim-öğretim yılı içerisinde bölgedeki okullarda öğrencilere eğitimlerimiz devam edecektir.

FOTO GALERİ

• Organ_Bağışı_Semineri_1.jpeg